Puppy's

Wat mag u van ons verwachten?

Zoals je in eerder op deze site hebt kunnen lezen, zijn wij een kleine kennel, dat willen we ook zo houden.

We hechten enorm veel belang aan het karakter van onze labradors en fokken daarom alleen met honden die evenwichtig van aard zijn, die graag voor hun baas willen werken en rustig in huis kunnen wonen. Onze pups worden geboren in huis en groeien ook op te midden van ons gezin en de andere honden. We  laten ze kennis maken aan allerlei geluiden en leren hen de eerste stappen naar zindelijkheid .We vinden werken met honden heel belangrijk maar aan een aangename wandeling met de hondjes beleven wij net zo zoveel plezier.

Alle pups hebben een stamboom van Sint-Hubertus  (officieel erkend door de FCI ). De ouders van al onze pups zijn vrij van dysplasie en van oogaandoeningen. Daarenboven zijn ze conform aan de rasstandard. Voordat de pups naar hun nieuwe baasjes gaan worden ze eerst nog gechipt en krijgen ze nog een uitgebreid onderzoek door onze dierenarts.

Ook is het mogelijk om gratis een puppycursus bij ons te volgen om u zo te begeleiden bij de eerste stappen van uw pups.

Mika " Of t' Angels Court "

Mika " Of t' Angels court "

Patron " Of t' Angels Court"

Het " Puppy bezoek beleid"

Na de geboorte wilt u de voortgang van uw nieuwe gezinslid natuurlijk op de voet volgen. Bij "Of Hunter's Wish" is het vanaf de vierde week na de geboorte mogelijk om de pups te bezoeken. U krijgt dan de mogelijkheid om uw toekomstige pup uitgebreid te kussen, knuffelen en bewonderen.


Iedere pup heeft net als de mens een eigen karakter. Vanaf week 6 wordt dit duidelijk en zal "Of Hunter's Wish" Labradors een keuze maken welke pup met wie mee naar huis mag. Dit natuurlijk in overleg met de nieuwe pup eigenaar.


In de meeste gevallen, verlaten de "Of Hunter's Wish" pups tussen de zevende en achtste week het nest. Uw pup krijgt dan ook een uitgebreid puppypakket mee als afscheidscadeau.Voordat u een pup gaat kopen ...

Wanneer u van plan bent een Labrador aan te schaffen, is het raadzaam u vooraf goed te oriënteren. De labrador staat bekend als een plezierige, vriendelijke en makkelijke hond, die kindvriendelijk is maar die ook graag werkt. Bedenk ook dat een Labrador moet worden opgevoed en opvoeding tijd kost.


We stellen de pupkopers wel enige voorwaarden zodat we erop kunnen vertrouwen dat onze pups in een liefdevolle en gezonde omgeving groot gebracht kunnen worden.


° Het bieden van een veilige plek in huis of goed voorziene buitenkennel.

° Teminste 2x per dag een wandeling van een halfuurtje voorzien.

° Tijd, liefde en aandacht.


Als u denkt hieraan te kunnen voldoen, dan zouden wij het fijn vinden u te ontmoeten.

Patron " Of t Angels Court"